logo

BTNmaloprodaja BTNmaloprodaja

cottonelogo

Poslovne jedinice:

 

C&O Ilidža - Cipelići
Ustanička br. 1.
Tel: +387 33/637-245

 

C&O Nedžarići
Ante Babića br. 1.
Tel: +387 33/546-608

 

C&O Otoka, Shopping centar Otoka 2. sprat
Tel: +387 33/657-643

 

C&O Veleprodaja
Tvornička bb, Ilidža
Tel: +387 33/761-315

 

HOTEL ORANGE
Mala Aleja 73, Ilidža
Tel: +387 33/761-316

restoran btn

foto gallery1

artikliNaAkciji

like-us-on-facebook-icon-png-28

ICS 9001

Znate li kako kupovati cipele?

kupovinacipelaPepeljuga je davno zakuhala frku s cipelama i nama ne preostaje ništa drugo nego braniti svoje pravo na cipele. Sve žene vole cipele.

Žene cipele odabiru na osnovu emocija: ili mi se sviđa ili ne. Nije nužno da je je skupa cipela ujedno i lijepa. Ali se događa!

Muškarci obično, gledaju ženi u noge, ali iako je to njihova prirodna privilegija, razmislite koliko ste puta i vi, žene, gledale u noge, stopala ili cipele druge žene. I koliko puta bez obzira na ljepotu cipele, ipak niste bili zadovoljni medijem, (čitaj stopalom) koje je nosi. Primjerice, noge s lijepim gležnjevima mogu nositi cipele na tanke remenčiće, otvorenih ili zatvorenih prstiju, žarkih boja, a poželjan je i poneki detalj oko gležnja.

Suprotno tome, žene s jakim gležnjevima trebale bi sve navedeno izbjegavati i nositi klasičnu salonku neupadljive boje i bez ukrasa.

Krenimo redom: Kako kupovati cipele?
Ukoliko ste vitki, tada takva treba biti i vaša potpetica, a platforme su uvijek dobro došle, jer su udobnije. Cipele kupujte poslijepodne, jer su vam stopala malo veća nego ujutro.

Malim stopalima savjetuju se cipele otvorenih prstiju i ukrašene, ali bez pretjerano zaobljenih vrhova. Velika stopala, obratno, dakle, ne cipelu otvorenih prstiju, nego salonku tamnijih boja, umjereno ukrašenu, a remenčići će optički smanjili ukupnu duljinu nogu, što je poželjno kad je riječ o visokim ženama. Savjetuje se i cipela zaobljenog vrha. Kod žene s dugim nogama (daj Bože!) dozvoljeno je čak nositi i cipele sa štrasom, žarkih boja i naravno one tamne.

Kod kraćih nogu u odnosu na gornji dio tijela treba izbjegavati one naputke koji vrijede za duge noge, poput tamnih i cipela na remenčiće ili metalik boje ali zato tražiti 'nude colour' na visoku petu (kako biste vizualno produljili noge), pa i 'špičoke'.

Bez obzira koliko mi žene volimo cipele, treba voditi računa o tome da kad imamo upadljivu cipelu, ona će privlačiti pažnju više nego lice, a to nikome nije želja. Dakle, ako cipele postaju protagonisti vašeg izgleda, to nije dobro. Tužno, ali istinito. I stoga, ta 'nude' boja cipela osim što pristaje na veliku većinu odjeće, produljuje noge i ne krade pažnju gornjem dijelu tijela i licu.

Vaše lice govori, smiješi se i gestikulira, ono komunicira jer je najvažniji dio tijela, zato mu nastojte uvijek dati prednost, pa čak i kad imate cipele koje govore sve jezike svijeta.

IZVOR: zadovoljna.dnevnik.hr

katalog2016

fb  instagram

Pratite naše ponude putem e-maila

footerseparator

 POČETNA   I   O NAMA   I   PROIZVODI   I   NOVOSTI   I    AKCIJE   I   KONTAKT  designer17